Diner Kaart
Lunch /Dim sum
Tapas Specials
Chef’s Diner
Ruby’s menu
Wijnkaart
Heeft u nog vragen over onze kaart? Vraag het ons, wij helpen u graag!
Heeft u een allergie of dieetwensen? Wij helpen u graag bij uw menukeuze. Klik hier voor onze Allergenen kaart.

A1 Wan Ton Thong
Pasteitjes gevuld met varkensvlees in een heldere kippenbouillon.

A2 Sui Kao Thong
Garnalenpasteitjes in een heldere kippenbouillon.

A3 Hot & Sour Thong
Pittige en zure Szechuansoep met bamboe, wortel , kip, chinese champignons en ingelegde rettich

A4 Tom Yam Kung
Pikante Thaise garnalensoep met champignons en limoenbladeren

A5 Soto Madura
Indonesische kippensoep met gesnipperde kip, glasvermicelli, taugé en bladselderij.

B1 Acar Ketimun
Verfrissende ingelegde komkommer, licht pikant.

B4 Lap Kai
Kip met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.

B5 Yam Nua
Ossehaas met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.

B6 Gado Gado
Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, ei, gebakken uien, emping melindjo, pittige ketjapsaus en pindasaus.

C1 Siu Ab Bao
Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus.

C2 Siu Mai
Gestoomde pasteitjes van varkensvlees en Chinese champignons.

C3 Ha Kao
Gestoomde garnalenpasteitjes in een mooi doorzichtig rijstvel.

C4 Shi Ling Shucai
Gestoomde seizoensgroenten.

C5 Guang Shi Qingzheng Quiyu
Gestoomde zalmfilet met gember, sojasaus en sjalotjes.

D2 Pangsit Goreng
Indonesische varkensvleespasteitjes.

D3 Mini Lumpia
Kleine loempia’s gevuld met een groentenragout.

D4 Chinese Lumpia
Loempia’s bereid met verse groenten en geroosterd varkensvlees.

D5 Samosa
Vegetarische kerriepasteitjes.

D7 Fenghuang Chao Xiaren
Licht gepaneerde, gebakken grote ganalen.

E1 Cha Siu
Op Kantonese wijze geroosterd varkensvlees.

E2 Siu Nam
Krokant buikspek.

E3 Siu Ab
Geroosterde eend op klassieke wijze bereid en geserveerd met pruimensaus.

F4 Sate Mix
Mix van kip, varkensvlees en garnaalsaté met pittige ketjapsaus en pindasaus.

F5 Yang Pai
Gegrilde lamskoteletten, geserveerd met soyasaus.

G1 Yaoguo Xia
Garnalen met cashewnoten, bamboe, paprika en ui.

G4 Jiaoyan Ji
Gebakken kipfilet gesauteerd met uien, paprika, pepers en “vijf specerijen”.

G5 Kong Pao Ji
Kip in sojapastasaus, Szechuanpepers, paprika, bamboe en pinda’s.

G6 Ma Pho Doufu
Tofu en rundergehakt in een sojapastasaus met Szechuanpepers en ingelegde rettich.

G7 Hoi Kwo Niu Rou
Ossehaas in sojapastasaus, Szechuan pepers, bamboe, paprika en uien.

G8 Hak Chieuw Ngau Lau
Ossehaas in zwarte pepersaus.

G9 Haouyou Shucai
Seizoensgroenten in oestersaus.

G10 Chap Choy
Gemengde seizoensgroenten in oestersaus.

H1 Kerupuk Udang
Garnalenkroepoek.

H2 Kerupuk Singkong
Pittige cassave kroepoek.

H3 Emping Melindjo
Licht bittere chips gemaakt van de Indonesische Melindjo noot.

H5 Chao Fan
Vegetarische gebakken rijst.

H6 Hokkien Cha Mie
Vegetarisch gebakken bami uit de provinvie Fujian.

H7 Chao Mifen
Vegetarische gebakken rijstvermicelli.

I1 Bang Bang Ji
Maaltijdsalade van kip, rijstvermicelli, komkommer, ingelegde rettich, wortel, baby gem en pittige sesamdressing.

I2 Lap Kai
Maaltijdsalade van kip, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.

I3 Yam Nua
Maaltijdsalade van ossehaas, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.

I4 Gado Gado
Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, tofu, ei, gebakken uien, emping Melindjo, pittige ketjapsaus, pindasaus en witte rijst.

I5 Xa Lach Tom Su
Maaltijdsalade van garnalen, rijstvermicelli, wortel, komkommer, lenteuien, taugé, baby gem, munt, limoen, vissaus en knoflook.

J1 Kwai Tiou Kung
Pikante Thaise rijstvermicellioep met garalen, champignons en limoenbladeren.

J2 Wan Ton Thong Min
Bamisoep met varkensvleespasteitjes, groenten en kippenbouillon.

J3 Siu Kao Thong Min
Bamisoep met garnalenpasteitjes, groenten en kippenbouillon.

J4 Cha Siu Thong Min
Bamisoep met Kantonees geroosterd varkensvlees, groenten en kippenbouillon.

J5 Siu Ab Thong Min
Bamisoep met geroosterde eend, groenten en kippenbouillon.

J6 Curry Noodle Soup
Rijstvermicellisoep met ons stoofvlees van de dag en groenten.

J7 Soto Madura
Glasvermicellisoep met gesnipperde kip, taugé, bladselderij en witte rijst.

K1 Rames
Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

K2 Siu Yeh
Kantonees geroosterd varkensvlees, krokant buikspek en groenten, met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

K3 Ma Pho Doufu
Tofu en rundergehakt in een saus van pitige sojapaste met Szechianpepers met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

K4 Chap Choy
Gemengde seizoensgroenten in oestersaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

K5 Sate Platter
Saté Ajam (2), Saté Babi (2) en Saté Udang (2) met Acar Ketimun, Kerupuk Udang, pindasaus en pittige ketjapsaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

K6 Djawa Plate (Bami Goreng)
Javaans gebakken bami met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.

K6 Djawa Plate (Nasi Goreng)
Javaans gebakken nasi met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.

K7 Chinese Breakfast
Gestoofd varkensvlees in sojasaus, groenten en gestoomde Mandarijnse broodjes.