Route

Restaurant Ruby ligt aan de buitenkant van het winkelcentrum Gelderlandplein en zit vlakbij de bushalte Gelderlandplein op de A.J. Ernststraat.

Openbaar Vervoer:
Plan uw route met 9292OV

Met de bus
Bus 62, 65 , 248 : Stap uit bij halte Loowaard (stopt op ongeveer 200 meter van Restaurant Ruby).
Bus 199 : Stap uit bij halte Gelderlandplein (stopt direct voor de deur bij Restaurant Ruby).
Bus 310 : Stap uit bij halte De Boelelaan/VU (10 minuten lopen).

Met de tram
Optie 1:
U neemt tram 5 of sneltram/metro 51 naar station Amsterdam-Zuid. Vandaar loopt u in zuidelijke richting door het kantorenpark van de Zuid-as naar de van Leijenberghlaan. U loopt richting het Mahlerplein. Loop tussen de kantoren door tot u de Boelelaan bereikt. Steek deze over en ga linksaf. Sla rechtsaf de Willem van Weldammelaan in. Deze voert u naar het Gelderlandplein winkelcentrum.

Optie 2:
U neemt tram 5 of sneltram/metro 51 tot halte A.J. Ernststraat. U slaat rechtsaf de A.J. Ernststraat in en volgt deze tot aan het winkelcentrum Gelderlandplein (5-10 minuten lopen).


Auto:

Plan uw route via Google Maps.

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam
U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Amersfoort). U neemt de afrit RAI. Onderaan de afrit slaat u linksaf (Europaboulevard). Vervolgens de tweede weg rechts (A.J. Ernststraat). U slaat linksaf op de eerste grote kruizing (Van Leijenberghlaan). Het winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ ligt nu aan uw rechterhand. U houdt nu direct rechts aan voor de afslag naar de parkeergarage onder het winkelcentrum, waar u de eerste 1,5 uur gratis kunt parkeren). Op straat kunt u met een parkeerschijf 1,5 uur gratis parkeren in de Blauwe Zone. In de Blauwe Zone is na 19.00u parkeren op straat gratis en zonder tijdslimiet van 1,5 uur.

Vanuit de richting Utrecht, Amersfoort, Almere
U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Den Haag). U neemt de afrit RAI. Onderaan de afrit slaat u linksaf (Europaboulevard). Vervolgens gaat u onder het viaduct van de snelweg door, en neemt u de tweede weg rechts (A.J. Ernststraat). U slaat linksaf op de eerste grote kruizing (Van Leijenberghlaan). Het winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ ligt nu aan uw rechterhand. U houdt nu direct rechts aan voor de afslag naar de parkeergarage onder het winkelcentrum, waar u de eerste 1,5 uur gratis kunt parkeren). Op straat kunt u met een parkeerschijf 1,5 uur gratis parkeren in de Blauwe Zone. In de Blauwe Zone is na 19.00u parkeren op straat gratis en zonder tijdslimiet van 1,5 uur.

Vanuit de richting Alkmaar
U neemt de A9 richting Amstelveen. Neem de afslag bij de A4 richting Amsterdam. U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Amersfoort). U neemt de afrit RAI. Onderaan de afrit slaat u linksaf (Europaboulevard). Vervolgens de tweede weg rechts (A.J. Ernststraat). U slaat linksaf op de eerste grote kruizing (Van Leijenberghlaan). Het winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ ligt links voor u. Op de Van Leijenberghlaan houdt u direct rechts aan voor de afslag naar de parkeergarage onder het winkelcentrum, waar u de eerste 1,5 uur gratis kunt parkeren). Op straat kunt u met een parkeerschijf 1,5 uur gratis parkeren in de Blauwe Zone. In de Blauwe Zone is na 19.00u parkeren op straat gratis en zonder tijdslimiet van 1,5 uur.