Over ons

_MG_0012Restaurant Ruby is opgericht in 1970 door de familie Tan en staat bekend om haar authentieke Chinese en Indonesische gerechten.

De nieuwe generatie Tannetjes heeft haar smaak verder uitgebreid naar andere Aziatische keukens, wat u terug zult vinden in de huidige menukaart.

Wij serveren authentieke Aziatische gerechten in de vorm van Tapas en Plate Service.

In Azië eet men graag gevarieerd. Een combinatie van verschillende smaken, wat vlees, vis en groenten. Dat is gezond, maar ook erg lekker!

De Aziatische Tapas lenen zich goed voor een gevarieerde maaltijd. De porties zijn kleiner waardoor u meerdere gerechten kunt combineren. Leuk en gezellig om samen te delen, maar vooral een heerlijk avontuur om verschillende gerechten te proeven!

C1 Siu Ab Bao Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus.

In Azië is het ook populair om gevarieerde maaltijden op één bord te bestellen. Dit zijn vaak standaard combinaties van gerechten. Eén van de bekendste voorbeelden van zo’n gerecht is de Rames; een selectie van Indonesische vlees en groente gerechten met rijst, nasi goreng of bami goreng naar keuze. Of de Siu Yeh, een traditioneel gerecht uit Hongkong, waar twee of meer soorten geroosterd vlees worden geserveerd met seizoensgroenten en rijst. Ook serveren wij maaltijdsalades en maaltijdsoepen (zie Salades en Bamisoepen). Restaurant Ruby heeft een aantal van deze populaire gerechten in haar assortiment en deze worden als Plate Service geserveerd.

K1 Rames Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Naast de reguliere kaart hebben we ook specials; een kaart met seizoensspecialiteiten of andere traditionele gerechten omdat ze gewoon lekker zijn.

Heeft u nog vragen over onze kaart? Vraag het ons, wij helpen u graag!

Heeft u een allergie of dieetwensen? Wij helpen u graag bij uw menukeuze. Klik hier voor onze  Allergenen kaart.