Menu
Heeft u nog vragen over onze kaart? Vraag het ons, wij helpen u graag!
Heeft u een allergie of dieetwensen? Wij helpen u graag bij uw menukeuze. Klik hier voor onze Allergenen Kaart.
![A1 Wan Ton Thong Pasteitjes gevuld met varkensvlees in een heldere kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/A1-Wan-Ton-Thong-300x200.jpg)
Pasteitjes gevuld met varkensvlees in een heldere kippenbouillon.
![A2 Sui Kao Thong Garnalenpasteitjes in een heldere kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/A2-Siu-Kao-Thong-300x200.jpg)
Garnalenpasteitjes in een heldere kippenbouillon.
![A3 Hot & Sour Thong Pittige en zure Szechuansoep met bamboe, wortel , kip, chinese champignons en ingelegde rettich](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/A3-Hot-Sour-Thong-300x200.jpg)
Pittige en zure Szechuansoep met bamboe, wortel , kip, chinese champignons en ingelegde rettich
![A4 Tom Yam Kung Pikante Thaise garnalensoep met champignons en limoenbladeren](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/A4-Tom-Yam-Kung-300x200.jpg)
Pikante Thaise garnalensoep met champignons en limoenbladeren
![A5 Soto Madura Indonesische kippensoep met gesnipperde kip, glasvermicelli,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/A5-Soto-Madura-300x200.jpg)
Indonesische kippensoep met gesnipperde kip, glasvermicelli, taugé en bladselderij.
![B1 Acar Ketimun Verfrissende ingelegde komkommer, licht pikant.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/B1-Acar-Ketimun-300x200.jpg)
Verfrissende ingelegde komkommer, licht pikant.
![B4 Lap Kai Kip met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/B4-Lap-Kai-300x200.jpg)
Kip met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.
![B5 Yam Nua Ossehaas met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/B5-Yam-Nua-300x200.jpg)
Ossehaas met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.
![B6 Gado Gado Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, ei, gebakken uien, emping melindjo, pittige ketjapsaus en pindasaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/B6-Gado-Gado-300x200.jpg)
Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, ei, gebakken uien, emping melindjo, pittige ketjapsaus en pindasaus.
![C1 Siu Ab Bao Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/C1-Siu-Ab-Bao-e1425213411746-300x208.jpg)
Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus.
![C2 Siu Mai Gestoomde pasteitjes van varkensvlees en Chinese champignons.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/C2-Siu-Mai-300x200.jpg)
Gestoomde pasteitjes van varkensvlees en Chinese champignons.
![C3 Ha Kao Gestoomde garnalenpasteitjes in een mooi doorzichtig rijstvel.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/C3-Ha-Kao-200x300.jpg)
Gestoomde garnalenpasteitjes in een mooi doorzichtig rijstvel.
![C4 Shi Ling Shucai Gestoomde seizoensgroenten.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/C4-Shi-Ling-Shucai-200x300.jpg)
Gestoomde seizoensgroenten.
![C5 Guang Shi Qingzheng Quiyu Gestoomde zalmfilet met gember, sojasaus en sjalotjes.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/C5-Guang-Shi-Qingzheng-Quiyu-300x200.jpg)
Gestoomde zalmfilet met gember, sojasaus en sjalotjes.
![D2 Pangsit Goreng Indonesische varkensvleespasteitjes.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/D2-Pangsit-Goreng-200x300.jpg)
Indonesische varkensvleespasteitjes.
![D3 Mini Lumpia Kleine loempia's gevuld met een groentenragout.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/D3-Mini-Lumpia-200x300.jpg)
Kleine loempia’s gevuld met een groentenragout.
![D4 Chinese Lumpia Loempia's bereid met verse groenten en geroosterd varkensvlees.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/D4-Chinese-Lumpia-300x200.jpg)
Loempia’s bereid met verse groenten en geroosterd varkensvlees.
![D7 Fenghuang Chao Xiaren Licht gepaneerde, gebakken grote ganalen.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/D7-Fenghuang-Chao-Xiaren-300x200.jpg)
Licht gepaneerde, gebakken grote ganalen.
![E1 Cha Siu Op Kantonese wijze geroosterd varkensvlees.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/E1-Cha-Siu-300x200.jpg)
Op Kantonese wijze geroosterd varkensvlees.
![E2 Siu Nam Krokant buikspek.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/E2-Siu-Nam-300x200.jpg)
Krokant buikspek.
![E3 Siu Ab Geroosterde eend op klassieke wijze bereid en geserveerd met pruimensaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/E3-Siu-Ab-300x200.jpg)
Geroosterde eend op klassieke wijze bereid en geserveerd met pruimensaus.
![F4 Sate Mix Mix van kip, varkensvlees en garnaalsaté met pittige ketjapsaus en pindasaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/F4-Sate-Mix-300x200.jpg)
Mix van kip, varkensvlees en garnaalsaté met pittige ketjapsaus en pindasaus.
![G1 Yaoguo Xia Garnalen met cashewnoten, bamboe, paprika en ui.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G1-Yaoguo-Xia-300x200.jpg)
Garnalen met cashewnoten, bamboe, paprika en ui.
![G4 Jiaoyan Ji Gebakken kipfilet gesauteerd met uien, paprika, pepers en "vijf specerijen".](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G4-Jiaoyan-Ji-300x200.jpg)
Gebakken kipfilet gesauteerd met uien, paprika, pepers en “vijf specerijen”.
![G6 Ma Pho Doufu Tofu en rundergehakt in een sojapastasaus met Szechuanpepers en ingelegde rettich.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G6-Ma-Pho-Doufu-300x200.jpg)
Tofu en rundergehakt in een sojapastasaus met Szechuanpepers en ingelegde rettich.
![G7 Hoi Kwo Niu Rou Ossehaas in sojapastasaus, Szechuan pepers, bamboe, paprika en uien.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G7-Hoi-Kwo-Niu-Rou-300x200.jpg)
Ossehaas in sojapastasaus, Szechuan pepers, bamboe, paprika en uien.
![G8 Hak Chieuw Ngau Lau Ossehaas in zwarte pepersaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G8-Hak-Chieuw-Ngau-Lau-300x200.jpg)
Ossehaas in zwarte pepersaus.
![G9 Haouyou Shucai Seizoensgroenten in oestersaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G9-Haouyou-Shucai-300x200.jpg)
Seizoensgroenten in oestersaus.
![G10 Chap Choy Gemengde seizoensgroenten in oestersaus.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/G10-Chap-Choy-300x200.jpg)
Gemengde seizoensgroenten in oestersaus.
![H1 Kerupuk Udang Garnalenkroepoek.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/H1-Kerupuk-Udang-300x200.jpg)
Garnalenkroepoek.
![H2 Kerupuk Singkong Pittige cassave kroepoek.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/H2-Kerupuk-Singkong-300x200.jpg)
Pittige cassave kroepoek.
![H3 Emping Melindjo Licht bittere chips gemaakt van de Indonesische Melindjo noot.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/H3-Emping-Melindjo-300x200.jpg)
Licht bittere chips gemaakt van de Indonesische Melindjo noot.
![H5 Chao Fan Vegetarische gebakken rijst.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/H5-Chao-Fan-300x200.jpg)
Vegetarische gebakken rijst.
![H6 Hokkien Cha Mie Vegetarisch gebakken bami uit de provinvie Fujian.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/H6-Hokkien-Cha-Mie-300x200.jpg)
Vegetarisch gebakken bami uit de provinvie Fujian.
H7 Chao Mifen
Vegetarische gebakken rijstvermicelli.
![I2 Lap Kai Maaltijdsalade van kip, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/I2-Lap-Kai-300x200.jpg)
Maaltijdsalade van kip, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.
![I3 Yam Nua Maaltijdsalade van ossehaas, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/I3-Yam-Nua-300x200.jpg)
Maaltijdsalade van ossehaas, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.
![I4 Gado Gado Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, tofu, ei, gebakken uien, emping Melindjo, pittige ketjapsaus, pindasaus en witte rijst.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/I4-Gado-Gado-300x200.jpg)
Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, tofu, ei, gebakken uien, emping Melindjo, pittige ketjapsaus, pindasaus en witte rijst.
![J1 Kwai Tiou Kung Pikante Thaise rijstvermicellioep met garalen, champignons en limoenbladeren.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J1-Kwai-Tiou-Kung-300x200.jpg)
Pikante Thaise rijstvermicellioep met garalen, champignons en limoenbladeren.
![J2 Wan Ton Thong Min Bamisoep met varkensvleespasteitjes, groenten en kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J2-Wan-Ton-Thong-Min-300x200.jpg)
Bamisoep met varkensvleespasteitjes, groenten en kippenbouillon.
![J3 Siu Kao Thong Min Bamisoep met garnalenpasteitjes, groenten en kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J3-Siu-Kao-Thong-Min-300x200.jpg)
Bamisoep met garnalenpasteitjes, groenten en kippenbouillon.
![J4 Cha Siu Thong Min Bamisoep met Kantonees geroosterd varkensvlees, groenten en kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J4-Cha-Siu-Thong-Min-300x200.jpg)
Bamisoep met Kantonees geroosterd varkensvlees, groenten en kippenbouillon.
![J5 Siu Ab Thong Min Bamisoep met geroosterde eend, groenten en kippenbouillon.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J5-Siu-Ab-Thong-Min-300x200.jpg)
Bamisoep met geroosterde eend, groenten en kippenbouillon.
![J6 Curry Noodle Soup Rijstvermicellisoep met ons stoofvlees van de dag en groenten.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J6-Curry-Noodle-Soup-300x200.jpg)
Rijstvermicellisoep met ons stoofvlees van de dag en groenten.
![J7 Soto Madura Glasvermicellisoep met gesnipperde kip, taugé, bladselderij en witte rijst.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/J7-Soto-Madura-300x200.jpg)
Glasvermicellisoep met gesnipperde kip, taugé, bladselderij en witte rijst.
![K1 Rames Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K1-Rames-300x200.jpg)
Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,
![K2 Siu Yeh Kantonees geroosterd varkensvlees, krokant buikspek en groenten, met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K2-Siu-Yeh-300x200.jpg)
Kantonees geroosterd varkensvlees, krokant buikspek en groenten, met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,
![K3 Ma Pho Doufu Tofu en rundergehakt in een saus van pitige sojapaste met Szechianpepers met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K3-Ma-Pho-Doufu-300x200.jpg)
Tofu en rundergehakt in een saus van pitige sojapaste met Szechianpepers met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,
![K4 Chap Choy Gemengde seizoensgroenten in oestersaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K4-Chap-Choy-300x200.jpg)
Gemengde seizoensgroenten in oestersaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,
![K5 Sate Platter Saté Ajam (2), Saté Babi (2) en Saté Udang (2) met Acar Ketimun, Kerupuk Udang, pindasaus en pittige ketjapsaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K5-Sate-Platter-300x200.jpg)
Saté Ajam (2), Saté Babi (2) en Saté Udang (2) met Acar Ketimun, Kerupuk Udang, pindasaus en pittige ketjapsaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,
![K6 Djawa Plate (Bami Goreng) Javaans gebakken bami met Saté Ajam (2), Mama's gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K6-Djawa-Plate-Bami-Goreng-300x200.jpg)
Javaans gebakken bami met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.
![K6 Djawa Plate (Nasi Goreng) Javaans gebakken nasi met Saté Ajam (2), Mama's gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.](https://www.restaurantruby.nl/wp-content/uploads/2015/02/K6-Djawa-Plate-Nasi-Goreng-300x200.jpg)
Javaans gebakken nasi met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.