Menu
Heeft u nog vragen over onze kaart? Vraag het ons, wij helpen u graag!
Heeft u een allergie of dieetwensen? Wij helpen u graag bij uw menukeuze. Klik hier voor onze Allergenen Kaart.

Pasteitjes gevuld met varkensvlees in een heldere kippenbouillon.

Garnalenpasteitjes in een heldere kippenbouillon.

Pittige en zure Szechuansoep met bamboe, wortel , kip, chinese champignons en ingelegde rettich

Pikante Thaise garnalensoep met champignons en limoenbladeren

Indonesische kippensoep met gesnipperde kip, glasvermicelli, taugé en bladselderij.

Verfrissende ingelegde komkommer, licht pikant.

Kip met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.

Ossehaas met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper.

Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, ei, gebakken uien, emping melindjo, pittige ketjapsaus en pindasaus.

Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus.

Gestoomde pasteitjes van varkensvlees en Chinese champignons.

Gestoomde garnalenpasteitjes in een mooi doorzichtig rijstvel.

Gestoomde seizoensgroenten.

Gestoomde zalmfilet met gember, sojasaus en sjalotjes.

Indonesische varkensvleespasteitjes.

Kleine loempia’s gevuld met een groentenragout.

Loempia’s bereid met verse groenten en geroosterd varkensvlees.

Licht gepaneerde, gebakken grote ganalen.

Op Kantonese wijze geroosterd varkensvlees.

Krokant buikspek.

Geroosterde eend op klassieke wijze bereid en geserveerd met pruimensaus.

Mix van kip, varkensvlees en garnaalsaté met pittige ketjapsaus en pindasaus.

Garnalen met cashewnoten, bamboe, paprika en ui.

Gebakken kipfilet gesauteerd met uien, paprika, pepers en “vijf specerijen”.

Tofu en rundergehakt in een sojapastasaus met Szechuanpepers en ingelegde rettich.

Ossehaas in sojapastasaus, Szechuan pepers, bamboe, paprika en uien.

Ossehaas in zwarte pepersaus.

Seizoensgroenten in oestersaus.

Gemengde seizoensgroenten in oestersaus.

Garnalenkroepoek.

Pittige cassave kroepoek.

Licht bittere chips gemaakt van de Indonesische Melindjo noot.

Vegetarische gebakken rijst.

Vegetarisch gebakken bami uit de provinvie Fujian.
H7 Chao Mifen
Vegetarische gebakken rijstvermicelli.

Maaltijdsalade van kip, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.

Maaltijdsalade van ossehaas, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander.

Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, tofu, ei, gebakken uien, emping Melindjo, pittige ketjapsaus, pindasaus en witte rijst.

Pikante Thaise rijstvermicellioep met garalen, champignons en limoenbladeren.

Bamisoep met varkensvleespasteitjes, groenten en kippenbouillon.

Bamisoep met garnalenpasteitjes, groenten en kippenbouillon.

Bamisoep met Kantonees geroosterd varkensvlees, groenten en kippenbouillon.

Bamisoep met geroosterde eend, groenten en kippenbouillon.

Rijstvermicellisoep met ons stoofvlees van de dag en groenten.

Glasvermicellisoep met gesnipperde kip, taugé, bladselderij en witte rijst.

Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Kantonees geroosterd varkensvlees, krokant buikspek en groenten, met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Tofu en rundergehakt in een saus van pitige sojapaste met Szechianpepers met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Gemengde seizoensgroenten in oestersaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Saté Ajam (2), Saté Babi (2) en Saté Udang (2) met Acar Ketimun, Kerupuk Udang, pindasaus en pittige ketjapsaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze,

Javaans gebakken bami met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.

Javaans gebakken nasi met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.